Siden jeg hadde mitt første barn, har jeg følt at jeg hadde problemer med å holde følge når jeg trengte et kyss. Noen ganger kan det faktisk komme ut når jeg ikke føler at jeg trenger å tisse. Oftest skjer det når jeg ler for hardt eller når jeg nyser, noe som er både vanskelig og flaut, spesielt når jeg er ute på jobb eller med venninnene mine i byen. Det kalles inkontinens, og ifølge gynekologen skal det tilsynelatende være vanlig at kvinner har fødsel etter fødselen.

 

Derfor har jeg begynt å lete etter verktøy som kan få inkontinensen til å forsvinne. Det første jeg gjorde var å se etter svar på nettet, og sjekke ut hva som har fungert for andre kvinner. Det jeg fant var at mange kvinner anbefalte vaginekuler, også kalt knipkuler. Vaginakuler styrker bekkenbunnsmuskulaturen. Det er bekkenbunnsmuskulaturen som sikrer at ingen urin lekker ut.

Kulene jeg kjøpte hadde gode rangeringer fra mange kjøpere, og de som hadde kjøpt dem skrev at de hadde anbefalt kulene til vennene sine. Kulene var middels store med god vekt. Når jeg er nybegynner, var disse perfekte som første gang ball kuler. Da jeg begynte å bruke kulene var jeg ikke forberedt på hvordan det ville føles i kjønnsområdet, det føltes som om hele kjønnsområdet fikk en trening.

Noe som jeg ikke hadde vurdert etter bare noen dager med bruk, var hvor mye vakrere og mer intens sexen ble takket være at musklene i underlivet hadde blitt styrket. For å være helt ærlig, var det første gang jeg opplevde orgasme av bare penetrasjonssex.

Jeg anbefaler virkelig vaginakuler til alle kvinner.

Det er stengt for kommentarer.